Logeerbed.nl | Alles op het gebied van logeerbedden!

SmartSleeve Allergen protected

Meer afbeeldingen

SmartSleeve Allergen protected
€ 174,00

De oplossing tegen allergenen slaapverstoorders.


Reductie van allergenen, Reductie van huisstofmijt, Reductie van bacteriën, Gezonde slaapomgeving zonder irritatie, Zuivere slaapomgeving.


Microcapsules barsten open door wrijving probiotica worden actief & vermenigvuldigen zich, probiotica reduceren allergenen met 90% zuivere en gezonde slaapomgeving. (www.purotex.com)

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Slaapverstoorder huisstofmijt :

Vandaag heeft bijna een derde van de Nederlandse bevolking last van één of meerdere allergieën. Dit is de helft meer dan tien jaar geleden en naar schatting zal het aantal de komende twintig jaar nog verdubbelen of zelfs verdrievoudigen! De grootste oorzaak zijn de uitwerpselen van de gewone huisstofmijt. Immers, negentig procent van alle huisstofmijt (ca. 2 miljoen) bevindt zich in de matras en in het kussen, want daar is het warm en vochtig en kan hij zich voeden met huidschilfers.

Oplossing :

Dankzij de actieve probiotica in deze SmartSleeve® wordt de kans op allergische reacties en de ontwikkeling van astma sterk gereduceerd. Probiotica zijn een honderd procent natuurlijke remedie tegen allergene slaapverstoorders.

Technologie :

Probiotica zijn vriendelijke micro-organismen die in het textiel worden verwerkt met behulp van ingekapselde sporen, zoals in de plantenwereld. De microcapsules barsten open door de wrijving tussen het lichaam en de matras (matrasbeschermer) of door de wrijving tussen het hoofd en het kussen (kussenbeschermer). Dan beginnen de probiotica vocht op te nemen en wordt het microklimaat in de matras gedehydrateerd. Eens actief, consumeren de probiotica de uitwerpselen van de huisstofmijt, oorzaak van allergische reacties. Probiotica worden ook gebruikt in yoghurts om een gezonde microflora te verzekeren.®.

Intelligente slaaptechnologie met microcapsules 100% natuurlijk met probiotica allergie reducerend.

SmartSleeve® Allergen protected

3-D technologie veerkrachtigheid & ventilatie

Extra informatie

Extra informatie

Kleur/dessin Nee
Beoordelen

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.