Logeerbed.nl | Alles op het gebied van logeerbedden!

SmartSleeve Mosquito protected

Meer afbeeldingen

SmartSleeve Mosquito protected
€ 174,00

Vermijd muggengezoem en jeukende huidirritaties.


Eucalyptus parfum, Anti-mug effect, Diepe slaap.


Microcapsules barsten open door wrijving, Eucalyptus houdt de muggen op afstand voor een mugvrije slaapomgeving.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Slaapverstoorder muggen :

Muggen voeden zich voornamelijk met nectar, maar voor de productie van eitjes hebben de vrouwtjes bloed nodig voor de proteïnen en het ijzer. Hierdoor zijn muggen dragers van virussen en parasieten. Wereldwijd raken jaarlijks 700 miljoen mensen besmet via muggen. In de eerste plaats wordt de slaap natuurlijk verstoord door het zoemgeluid en de muggenbeten.

Oplossing :

De microcapsuletechnologie met eucalyptusextracten creëert een beschermende cocon die muggen op afstand houdt. Uw nachtrust wordt niet meer verstoord door aanhoudend gezoem of irriterende muggenbeten. Uw huid blijft gevrijwaard van zwellingen en jeuk. In ‘exotische’ omstandigheden beschermt deze SmartSleeve® u tegen overdraagbare ziektes zoals gele koorts en malaria.

Technologie :

De oliehoudende bladeren van de Eucalyptusboom verspreiden een geur die muggen niet graag ruiken. Deze olie wordt in de vorm van microcapsules aangebracht op de textielvezels van SmartSleeve®. De capsules barsten open door de wrijving van het lichaam op de matras. De vrijgekomen eucalyptusextracten verdampen en vormen een comfortzone rond de matras. Het textiel bevat miljoenen microcapsules, voldoende voor de volledige levensduur van de matras. De technologie voor deze SmartSleeve® is 100% natuurlijk. Bovendien is de Eucalyptus Citriodora een snelgroeiende boom en dus een hernieuwbare bron.

Intelligente slaaptechnologie met microcapsules 100% natuurlijk aromatherapie cocon effect.

SmartSleeve Mosquito protected

3-D technologie veerkrachtigheid & ventilatie.

Extra informatie

Extra informatie

Kleur/dessin Nee
Beoordelen

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.