Logeerbed.nl | Alles op het gebied van logeerbedden!

SmartSleeve Thermo regulated

Meer afbeeldingen

SmartSleeve Thermo regulated
€ 174,00

Warmte isolatie / ventilatie voor een ideale temperatuur.


Vermijdt temperatuur schommelingen, Absorbeert lichaamswarmte, Reguleert lichaamstemperatuur, Geeft warmte af, Constante comfortzone, Niet te warm, Niet te koud, Minder zweten, Beter uitgebalanceerd met partner.


Thermocules nemen warmte op, thermocules geven warmte af wanneer u dat nodig heeft.


Perfecte buffer tegen temperatuurschommelingen, niet te warn, niet te koud. (www.outlast.com)

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Slaapverstoorder temperatuur :

Tijdens de slaap vindt er een verandering plaats van de warmteregulatie in het lichaam. Enerzijds stijgt de temperatuur van de huid, anderzijds daalt de kerntemperatuur van het lichaam. Om het juiste evenwicht te bereiken, moet het lichaam de warmte van binnen kunnen afstaan. Dit gebeurt via de verwijding van de bloedvaten in de lichaamsuiteinden. Dit proces kan alleen plaatsvinden als het lichaam aan de buitenkant warm is en het bed dus een aangename temperatuur heeft.

Oplossing :

De exclusieve breitechnologie van SmartSleeve® zorgt ervoor dat de luchtlaag in het textiel een thermoregulerende werking heeft. Dankzij Outlast® worden alle temperatuurschommelingen maximaal opgevangen. U zal minder (snel) zweten onder de dekens en minder snel afkoelen. Bovendien wordt de warmte beter verspreid via de luchtlaag zodat er een comfortzone rond het lichaam ontstaat en de warmte niet beperkt blijft tot uw ligplaats. In een tweepersoonsbed stemt SmartSleeve® de temperaturen op elkaar af zodat geen van beide personen het te warm of te koud heeft.

Technologie :

De technologie voor Outlast® werd oorspronkelijk ontwikkeld door NASA om de apparatuur tijdens ruimtevluchten te beschermen tegen grote temperatuurschommelingen. In deze technologie worden parafines aangebracht op het textiel. Parafines smelten bij hogere temperaturen en stollen bij afkoeling. Ze nemen dus overtollige lichaamswarmte op en geven warmte af wanneer de lichaamstemperatuur te laag zakt. Op deze manier blijft het matrastextiel altijd dezelfde aangename temperatuur behouden. De werking van deze SmartSleeve® neemt nooit af omdat de gepatenteerde Thermocules™ eindeloos kunnen smelten en stollen. Deze technologie werd al toegepast in sportmaterialen, in medische accessoires en nu dus ook als slaapverbeteraar.

Intelligente slaaptechnologie met microcapsules PCM technologie oorspronkelijk ontwikkeld door NASA compatibiliteit met partner

SmartSleeve Thermo regulated

3-D technologie veerkrachtigheid & ventilatie

Extra informatie

Extra informatie

Kleur/dessin Nee
Beoordelen

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.