Logeerbed.nl | Alles op het gebied van logeerbedden!

SmartSleeve Ventilated

Meer afbeeldingen

SmartSleeve Ventilated
€ 154,00

Maximale ventilatie voor een droog en comfortabel slaapoppervlak.


Veerkrachtig, Ventilatie, Vochtregulatie, Luchtlaag, Extra comfort, Minder zweten, Frisser en Droger.


De driedimensionale textuur optimaliseert het slaapcomfort. De innovatieve technologie vormt een veerkrachtige luchtlaag met ademende werking: overtollige warmte wordt afgeleid en transpiratievocht verdampt.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Slaapverstoorder vocht :

Gemiddeld verliezen wij zowat 35 cl. vocht tijdens onze slaap, dit betekent een glas water elke nacht ! Na tien jaar is dit meer dan 1200 liter! Grotendeels verdampt dit vocht wel via de lucht, maar een derde dringt door in de matras en in het kussen. Als dit vocht niet weg kan, vormt het de ideale voedingsbodem voor schimmels, huisstofmijt en andere allergenen. Dit kan leiden tot irritatie en onaangename geurvorming. Kussens en matrassen met een verwerking van kunststof materialen zoals traagschuim of NASA schuim vertonen in de praktijk vaak broeierige eigenschappen. SmartSleeve Ventilated biedt ook hiervoor de ideale oplossing.

Oplossing :

Het textiel van SmartSleeve® wordt driedimensionaal gebreid met een innovatieve kruissteektechniek. Hierdoor ontstaat er een ventilerende laag die ervoor zorgt dat de lucht onder het lichaam in beweging blijft. Via deze weg kan transpiratievocht, dat normaal gezien in uw matras en kussen dringt, weer verdampen. De luchtlaag zorgt er ook voor dat de temperatuur gelijkmatig wordt verspreid over het volledige slaapoppervlak. De warmte beperkt zich dus niet tot de ligplaats. Bovendien helpt SmartSleeve® de matras en het kussen bij de ondersteuning van het lichaam met extra drukverlichting. Zo blijft het bed droog en wordt de rust niet meer verstoord door temperatuurschommelingen.

Technologie :

De innovatieve technologie met driedimensionale textuur vormt de basis van elke SmartSleeve®.

Intelligente 3-D slaaptechnologie

SmartSleeve ventilated

veerkrachtigheid & ventilatie

Extra informatie

Extra informatie

Kleur/dessin Nee
Beoordelen

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.