Logeerbed.nl | Alles op het gebied van logeerbedden!

Hoofdkussen Waddendons

Meer afbeeldingen

Hoofdkussen Waddendons
€ 155,00

Slapen is net als eten en drinken, u kunt niet zonder!


Gemiddeld wordt één derde deel van de dag doorgebracht op een slaapsysteem. Juist dit is de periode waarin het lichaam zich herstelt van de inspanningen wat die dag geleverd is. De wervelkolom en de spieren ontspannen zich. Veel rug- en schouderklachten zijn terug te voeren op een verkeerde slaaphouding en slaapsysteem. Reden genoeg om veel aandacht te geven aan de juiste lighouding en het juiste kussen.


Nagenoeg alles is op voorraad, dus een snelle levering!!

Beschrijving

Details

Waddendons hoofdkussen

Een luchtig en zacht kussen dat lekker stevig aanvoelt met de juiste ondersteuning. Ideaal voor zijslapers en rugslapers. Het kussen is vervaardigd met ‘3-kamers’. De binnenkant is gevuld met een mix van 60% dons en 40% veren, gemaakt van zilvergrijze scharreldons. Dat zorgt voor grote vulkracht en de juiste stevigheid. De twee buitenzijden bevatten 90% dons en 10% veren. Hiermee ervaart u veel veerkracht en comfort. De Waddendons is afgewerkt met een mooie witte tijk van 100% katoen. 3 kamer hoofdkussen van het merk TexelWool Scharreldons.

Vulling: zilvergrijze wilde eendendons en veren Klasse 1

Binnenkamer is 60% dons / 40% veren

Buitenkamer 2 x 90% dons en 10% veren

Tijk: fijne Mako -batist 100% wit katoen met satijnbies

De verzending is GRATIS en snel leverbaar!

Donzen hoofdkussen

Een donzen hoofdkussen is als slapen met het hoofd in de wolken. Hoe hoger het donspercentage hoe zachter het kussen is. Een donzen hoofdkussen is goed vormbaar en daarmee gemakkelijk aan te passen aan elke slaaphouding. Een donzen hoofdkussen moet u wel elke dag even opkloppen. Een donzen hoofdkussen heeft een uitstekend vochtopnemend vermogen en is goed wasbaar (lees wel eerst het wasvoorschrift).

Uniek

In najaar en winter trekken wilde eidereenden massaal naar het Waddengebied, een rijk voedselgebied vol kokkels en mosselen. Tot in het voorjaar (na de broedtijd) blijven de eidereenden in het Waddengebied. Als ze vertrekken hebben ze hun donsveren, die bescherming geven tegen de winterkou, verloren.

Dit Scharreldons hoofdkussen is duurzaam en verantwoord.

Beoordelen

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.