Logeerbed.nl | Alles op het gebied van logeerbedden!

Verzending

Afleveren artikelen

Logeerbed.nl zorgt ervoor dat de producten aan huis (of afleveradres) bezorgd worden. In dat geval maakt u met de afdeling orderverwerking een afspraak voor levering op een door u bepaalde werkdag.

Gratis Bezorging
Alle bestellingen boven 50,- euro worden Gratis bezorgd! Of het nu gaat om een hoeslaken, hoofdkussen, matras of complete boxspring-set.

Levering in de slaapkamer
Alle matrassen, bedden en boxsprings vanaf 400 euro worden gratis geleverd in de slaapkamer!

Kleine Artikelen
Kleine goederen zoals dekbedden, kussens, hoeslakens, dekbedovertrekken etc. zullen wij versturen met een pakketdienst (Post.nl), u ontvangt hiervan een email met de Track & Trace gegevens zodat u uw pakketje kunt volgen. Op de dag van levering zal de hele dag iemand beschikbaar moeten zijn om de artikelen in ontvangst te nemen. Wanneer u heeft gekozen voor betaling bij levering dient u bij de chauffeur per contant en gepast te betalen.

Grote Artikelen
Grote artikelen zoals Bedden, Boxsprings, Matrassen, Bedbodems etc. worden door onze eigen bezorgers of door onze transporteur geleverd. Zodra uw bestelling bij ons gereed staat zullen wij telefonisch contact met u opnemen voor het maken van een bezorg afspraak. U kunt zelf aangeven op welke werkdag u uw bestelling geleverd wilt hebben.

Zodra de bezorgafspraak is gemaakt zult u enkele ogenblikken later een email ontvangen met een bericht (op 2-3 uur nauwkeurig) van het aflevertijdstip kunt zien, tevens kunt u indien U dit aangeeft tijdens het maken van de bezorgafspraak 30-60 minuten voor levering worden gebeld door de bezorgers, zo hoeft u dus niet de gehele dag thuis te blijven wachten.
Wanneer u heeft gekozen voor betaling bij levering (Rembours) dan kunt u bij levering bij de bezorgers per PIN of KONTANT betalen. Zorg er wel voor dat uw pinlimiet toereikend is (dit is per bank afhankelijk) zodat u zonder problemen het bedrag kunt pinnen. U kunt in veel gevallen de bank een dag voor levering bellen om uw pinlimiet te verhogen.

Levertijden

Op iedere productpagina vindt u de verwachte levertijd van het product. In het product overzicht van uw bestelling zijn ook de verwachte levertijden opgenomen. Voor het maken van een leverafspraak dient u in principe uit te gaan van het product met de langste levertijd.

Logeerbed.nl doet er vanzelfsprekend alles aan om de artikelen binnen de aangegeven termijn uit te leveren. In de praktijk zijn wij echter afhankelijk van de fabrikanten / leveranciers en transporteurs van de producten. U hoeft uw bestelling niet binnen een gestelde termijn, na de bestelling, af te nemen. U kunt een gewenste leverdatum aangeven die enkele weken opschuift (met een maximum van 6 maanden), wij reserveren dan uw bestelling voor u en houden ze in ons magazijn. Ze worden dan uitgeleverd op de datum die door u is aangegeven. Groot voordeel is dat planningen voor u en voor ons beter op elkaar afgestemd kunnen worden en u verzekerd bent van de correcte levering, tevens voorkomt u in de tussentijd het risico van eventuele prijsverhogingen.

 

Wijze van aflevering

Hieronder vindt u per artikelgroep de wijze van levering/aanbieden:

Bed-textiel
Deze artikelen zoals dekbedden, hoofdkussens, dekbedovertrekken etc... zullen door Post.nl bij u aan de voordeur worden overhandigd.

Matrassen
Bestellingen met een waarde tot € 400,- worden standaard tot aan de voordeur geleverd, Bestellingen vanaf € 400,- worden gratis tot in de slaapkamer geleverd.

Bedbodems
Bestellingen met een waarde tot € 400,- worden standaard tot aan de voordeur geleverd, Bestellingen vanaf € 400,- worden gratis tot in de slaapkamer geleverd.

Ledikanten
Bestellingen met een waarde tot € 400,- worden standaard tot aan de voordeur geleverd, Bestellingen vanaf € 400,- worden gratis tot in de slaapkamer geleverd.

Boxsprings
Bestellingen met een waarde tot € 400,- worden standaard tot aan de voordeur geleverd, Bestellingen vanaf € 400,- worden gratis tot in de slaapkamer geleverd.

Alle boxsprings en bedden in onze webshop kunnen wij ter plaatse bij u monteren indien u dit wenst, in veel gevallen is dit zelfs gratis. Het is echter wel zo dat veel van onze aanbiedings-modellen zo scherp geprijsd zijn omdat deze standaard zonder montage geleverd worden (montage van deze modellen is echter zeer eenvoudig en kost in de meeste gevallen maximaal 30 minuten).

De kosten voor de montage van een boxspring is sterk afhankelijk van het model/merk boxspring en de reisafstand. Indien u wilt weten of montage voor de door u gewenste boxspring gratis is of wat hiervoor de kosten zouden zijn, kunt u ons altijd bereiken per email via: info@logeerbed.nl of telefonisch via: 0(031)-40-2122272

Kosten afleveren

Logeerbed.nl brengt hiervoor kosten in rekening conform onderstaand:

Bestellingen onder een orderbedrag van € 50,00 worden belast met € 4.95 verzendkosten.
Bestellingen boven een orderbedrag van € 50,00 worden gratis geleverd. 

* Deze prijzen gelden voor leveringen binnen Nederland. (inclusief Texel en de Waddeneilanden)
* Prijzen zijn incl. 21% BTW.
* Pinnen van het bedrag is alleen mogelijk bij Bedden, Boxsprings, Matrassen en Bedbodems.

Algemeen
Indien de klant niet aanwezig is op de afgesproken dag en het afgesproken tijdstip op het overeengekomen afleveradres, of nalatig is met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk om te komen tot aflevering, zal het aangekochte product c.q. de aangekochte producten in overleg opnieuw worden aangeboden. Hiervoor worden door ons gemaakte vrachtkosten nogmaals in rekening gebracht.